Rengjøring

Rengjøring

Hva er fordelene med Muc-Off?

Muc-Off gjør akkurat hva navnet avslører: It takes the Muc off!
Du får enkelt og greit bort skitt og gjørme fra sykkelen din med Muc-Offs spesialutviklede rengjøringsprodukter – sprayer, børster og verktøy som gjør vedlikehold og sykkelvasken effektiv.
Muc-Off er en av merkene på markedet som både proffesjonelle ryttere og amatører elsker. Ikke bare har Muc-Off rosa rengjøringsmiddel som dufter fantastisk, Muc-Off har alt fra vaskeprodukter til hjelmen din til kjedeolje.

Muc-Off utvikler stadig nye produkter for å gjøre din hverdag enda enklere!

Sjekk ut utvalget vårt her.  

Muc-Off Motorcycle Cleaner.

Muc-Off Motorsykkel vask rengjør raskt og effektivt på alle overflater og inneholder ingen skadelige syrer eller løsemidler.
Med Muc-Off Nano Tech MC vask kan du trygt vaske alle deler på din MC, både lakkerte overflater, aluminium og karbon deler.

Denne klassiske Rosa rengjøringen har ved bruk av Nanoteknologi en utrolig evne til å bryte ned smuss og skitt på mikroskopisk nivå,
samtidig som den bevarer og beskytter overflaten. Muc-Off MC vask er super effektiv, helt uten syrer, løsemidler og KFK gasser og er Biologisk nedbrytbar.

Flere produsenter har gjennom årene forsøkt å kopiere denne MC vasken fra Muc-Off men det blir som oftest med rosa fargen da formelen er en godt bevart hemmelighet.

Steg 1: Skyll motorsykkelen grundig før påføring av Motorcycle cleaner
Steg 2: Spray Muc-Off Motorcycle clenaer på hele motorsykkelen og la virke i 3-5 minutter
Steg 3: Bruk en børste til å løsne hard smuss og skitt
Steg 4: Skyll hele motorsykkelen med friskt, rent vann

Muck-Off Degreaser

Vår Biologisk nedbrytbare avfetting fjerner raskt og effektivt oljerester, fett og skitt fra metall, plast, gummi og tetninger.
Dens unike «Vannløselige» egenskaper betyr i praksis at du bare spyler av med vann etter bruk og rester av avfettingen renner
av sammen med fett og skitt og du får skinnende rene deler på din MC.

Utviklingsavdelingen hos Muc-Off har brukt mye tid på å forsikre seg om at denne vannløselige avfettingen virker selv på de mest utfordrende
oppgaver med fjerning av voksrester, fett, kjedespray og annet.