Vinterlagring av din sykkel

Vi kan tilby vinterlagring av din MC til en hyggelig pris. Lagring i oppvarmede, tørre og sikre lokaler forebygger korrosjon og hindrer kondensering i bensintank, motor og gearboks. Dette sikrer at din sykkel er like fin til våren som da den ble levert til oss på høsten. 

Vi gir i tillegg rabatt på deler og utstyr i forbindelse med service / oppgradering / vedlikehold mens sykkelen står vinterlagret hos oss! 

Pris kr. 3500,-

For at du skal ha størst mulig glede av din Harley-Davidson og unngå unødvendig verditap, er det svært viktig at din sykkel ikke forringes i løpet av vinteren som følge av mangelfulle lagringsrutiner. For eks. har sykkelen ikke godt av lagring i miljøer der luftfuktigheten er høy eller der temperaturen veksler mellom varmegrader og kuldegrader.  

I løpet av vinteren sørger vi også for at batteriet blir vedlikeholdt og til våren foretar vi en funksjons og sikkerhetstest for å sikre en problemfri start på sesongen for deg.  

Vår generelle anbefaling er, i den grad det passer, å foreta periodisk vedlikehold eller andre nødvendige reparasjoner/ oppgraderinger i forbindelse med lagring. Noe vedlikehold som for eksempel oljeskift skal utføres årlig og uavhengig av kjørt distanse.  

I forbindelse med lagringen kan vi selvsagt tilby alle former for oppgradering og montering av tilbehør på din sykkel. Om du vil starte sesongen med en nypussa og glinsende sykkel kan vi også tilby en poleringspakke.  

Pris avtales på forhånd, og arbeidet blir utført i løpet av vinteren mens sykkelen står lagret hos oss. Avhenting på våren gjøres etter nærmere avtale. 

Vi gir rabatt på deler og utstyr i forbindelse med service / oppgradering / vedlikehold mens sykkelen står vinterlagret hos oss! 

Ta kontakt for nærmere opplysninger, og bestill vinterlagring i god tid!

Pris kr. 3500,-


Med vennlig hilsen  
Harley-Davidson Midt-Norge
Telefon: 73 96 22 33


Bestillingsskjema

Påkrevet
Påkrevet
Påkrevet
Påkrevet
Dette området er beskyttet av reCAPTCHA, og Google Policy for prisflyttet og Terms for tjenesten gjelder.