Nyheter

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Open house 4. Mai, hold av datoen! Arrangementer som skjer fremover. Vi har startet med demokjøring- sjekk ut hvilke sykler som er tilgjengelig. Fått inn ett eksemplar av årets entusiast Collection sykkel, tobacco Fade!

Les mer
Nyhetsbrev Mars

Nyhetsbrev Mars

|
Martine Haraldsen

Åpent hus begynner å nærme seg. Den 4. mai braker det løs. Hold av datoen! En ny æra av Grand American Touring! ST og spesialutgaven er slått sammen til en. Sesongen begynner å føles på kropp og sinn. Har du alt på stell med både utstyr og klargjøring av mc?

Les mer

Temperaturen har steget, og vi nyter disse varme dagene og krysser fingre for at det holder seg slik til langt ut i august! SAVE THE DATE! Bike night 7. juli , demokjøring, grilling, knallgode tilbud og selvsagt god stemning!

Les mer
Nyhetsbrev Mai

Nyhetsbrev Mai

Sesongen er offisielt igang! Endelig stiger temperaturen, og vi er klare for demokjøring! Det er mulighet for demokjøring hver dag i våre åpningstider hele sommeren. 17. Mai kortesje i Trondheim. Da er det igjen duket for den tradisjonelle motorsykkelkortesjen 17.Mai. Bli med å feire nasjonaldagen på to hjul! Det er Martin Rønning fra Jarngreipr Mc i samarbeid med Bjørn Rytter fra Rams Mc som står for arrangementet.

Les mer

Vi gjør oss klare til Open House 29. April! Sola titter fram og vi begynner å bli klare for våren. I denne månedens nyhetsbrev kan du lese litt om rengjøring av sykkel, kampanje og Harley-Davidson rentals.

Les mer

Det begynner å nærme seg sesongstart og butikken vår bugner av flott kjøreutstyr både fra Harley-Davidson, Lindstrands og Halvarssons. Vi hjelper deg gjerne med å finne det som skulle passe deg. Nå i April kjører vi i gang en kampanje på Pan America! Open House 29. April, Hold av datoen!

Les mer
Damenes Aften 8.Mars

Damenes Aften 8.Mars

Vi feirer kvinnedagen ved å arrangere 'Damenes Aften' den 8. Mars i butikken!

Les mer

Harley-Davidson & Southern Rock Cruise til Kiel 30. Mars- 1. April 2023. Bli med på starten av 120 års jubileet til Harley-Davidson sammen med oss, vi lover to døgn med super stemning!

Les mer
Nettbutikk

Nettbutikk

Nå kan vi endelig ønske DEG velkommen til vår nettbutikk! Nå er vår nettbutikk endelig klar for å ta imot kunder på nettet, og dette har vi gledet oss stort til. Vi er stolt av den og håper du vil like den!

Les mer
Syklen til Batman

Syklen til Batman

Hvis Batman skulle tråkket rundt på elsykkel kunne det fort blitt denne. Ref: www.tek.no

Les mer