nyheter

nyheter

Harley-Davidson & Southern Rock Cruise til Kiel 30. Mars- 1. April 2023. Bli med på starten av 120 års jubileet til Harley-Davidson sammen med oss, vi lover to døgn med super stemning!

Les mer
Nettbutikk

Nettbutikk

Nå kan vi endelig ønske DEG velkommen til vår nettbutikk! Nå er vår nettbutikk endelig klar for å ta imot kunder på nettet, og dette har vi gledet oss stort til. Vi er stolt av den og håper du vil like den!

Les mer
Syklen til Batman

Syklen til Batman

Hvis Batman skulle tråkket rundt på elsykkel kunne det fort blitt denne. Ref: www.tek.no

Les mer
Vinterlagring av din sykkel

Vinterlagring av din sykkel

Vi kan tilby vinterlagring av din MC til en hyggelig pris. Lagring i oppvarmede, tørre og sikre lokaler forebygger korrosjon og hindrer kondensering i bensintank, motor og gearboks. Dette sikrer at din sykkel er like fin til våren som da den ble levert til oss på høsten. Vi gir i tillegg 15 % rabatt på deler og utstyr i forbindelse med service / oppgradering / vedlikehold mens sykkelen står vinterlagret hos oss! Pris kr. 3200,-

Les mer
El Diablo

El Diablo

2022 Low Rider El Diablo er en moderne utgave av den ikoniske Harley-Davidson FXRT fra 1983 og representerer fanskaren den skapte, som lever videre i dag. Modellen uttrykker motkulturen i Sør-California på 1980-tallet i en mer moderne innpakning som inkluderer nøye tilpasset lakkering og solid lyd fra Rockford Fosgate, hver med individuelt serienummer.

Les mer
Vulcanet

Vulcanet

VULCANET, is the first complete wipe which does it all, one product which can be used for a comprehensive cleaning of all external and internal parts of cars, motorcycles, scooters and boats.

Les mer
INSPIRERT AV RACING. BYGGET FOR TOURING

INSPIRERT AV RACING. BYGGET FOR TOURING

Fra langbaneløp og Flat Track via enduro og bakkeklatring til dragracing og roadracing og mye mer, har Harley-Davidson en rik racinghistorikk som strekker seg nesten helt tilbake til da The Motor Company ble startet, og som fortsetter den dag i dag

Les mer
E-bikes klare for levering

E-bikes klare for levering

Alt på en Serial 1 eBike er utviklet med mål om høy kvalitet, være slitesterkt og vakkert. Alt fra den strøkne aluminiumsramma til belte-drevet som forøvrig er utviklet for å være "whisper-quiet". Stikk innom oss og prøv en idag! De er utrolig kule, og særdeles anvendelige.

Les mer
DR. JEKILL & MR. HYDE | THE EXHAUST

DR. JEKILL & MR. HYDE | THE EXHAUST

Hvordan virker egentlig dette eksosanlegget? The Jekyll og Hyde Company har i en årrekke levert det som mange mener er det perfekte eksosanlegget. Et elektronisk styrt system som lar deg tilpasse lyden fra eksosanlegget når du måtte ønske det. Se denne engelske artiklen og filmen om teknologien bak dette.

Les mer
Nye dealer / forhandler klær ankommet

Nye dealer / forhandler klær ankommet

Vi har fått inn nye Dealer / forhandler klær for Harley-Davidson® Midt-Norge. Det er begrenset med antall og størrelser. Vi har fått inn 7 forskjellige t-skjorter, 3 modeller av hettegensere. Herrestørrelse er fra S til XXXL. Damestørrelse er fra XS til XXL.

Les mer