Kjøreutstyr

Halvarssons og Lindstrands.

Fordelene med disse er at de bruker noe som heter HI-ART (High Abrasion Resistant Textile Technology) som er et materiale som ligner veldig på frottè med en tråd som føres mot utsiden, i små løkker, noe som betyr at friksjonen tas av de korte endene av fibrene. Det er som å skjære i et stykke tre - det er vanskeligere å skjære i fibrenes retning enn på tvers av fibrene.

Outlast-teknologien finner du kun i Halvarssons klærne.
- Tilpasser seg til hudens temperatur
- Mindre overoppvarming
-Mindre svetting
- Mindre frysing
- Aktiv temperaturregulering

Dryway og dryway+ er et funksjonsmenbran som skal klare de ekstreme utfordringene de utsettes for på en motorsykkel. Som alle vet så stiller hastigheten og fartsvinden ekstra høye krav både når det gjeder vann og vindtetthet.
Dryway og dryway+ har egentlig samme egenskaper, men dryway+ kan strekkes mer og beholde sin funksjon også under ekstreme påkjenninger. Noe som er ekstra viktig for eksempel på knærne. 

Harley-Davidson.

Uansett hva du skal, så har vi det utstyret som skal til for at du kommer deg dit. Utformet med deg i tankene, er vårt utvalg skreddersydd for sikkerhet, komfort og trygghet. Fra klassiske skinnjakker til hjelmer, briller og hansker. 

Trippel Vent System- er det beste ventilasjons systemet Harley- Davidson har på sine kjøreklær.

Tre funksjoner som går igjen på Harley-Davidson kjøreklær er stay cool, stay dry og stay warm. De har forskjellige funksjoner på alle jakkene og betyr ikke alltid det samme. Men hovedtrekkene for disse funksjonene er:

Stay Cool: Strategisk plassert mesh eller glidelåser for ventilasjon.
Stay Dry: Vanntett.
Stay Warm: Vindtett innerjakke som kan tas ut.

Ett annet begrep som blir mye brukt om Harley produkter er 'Two way zipper', rett og slett at glidelåsen går begge veier. 


Besøk nettbutikken for å se hva vi har av produkter.

Til nettbutikk

Schuberth C5
er en av de nyeste generasjons åpningshjelmer, og leveres med godkjenning i henhold til den nyeste hjelmstandaren ECE-R 22.06.

Hjelmen er godkjent som både helhjelm og jethjelm, og leverer topp ytelse av sikkerhet, komfort, støydemping og aerodynamikk. Dette er en hjelm med flere bruksområder, men egner seg spesielt godt til touring og adventure.

Sjekk ut kolleksjonen vi har i butikk, HER.

Sammen med en justerbar toppventil og hakeventil, gir utluftingsventilen i bakkant en enestående ventileringsmulighet med god luftsirkulasjon. Det integrerte solvisiret kan enkelt betjenes med egen spak, og har fått et bredere synsfelt enn sine forgjengere.

Schuberth C5 er forberedt for montering av integrert intercom, og selve enheten kan enkelt klikkes på plass ettersom gjenstående utstyr allerede er montert. Sena leverer SC2 til C5, som bygger på toppmodellen Sena 50 med meshnettverk.

Interiøret i coolmax-stoff har flere tilpasningsmuligheter enn tidligere, og bevarer en komfortabel temperatur selv på varme dager. Utformingen på interiøret optimaliserer hjelmens støydempende egenskaper. Hjelmens skall består av fiberglass forsterket med carbonfibre, som gjør den lettere med en forbedret støtabsorbsjon.

Interiøret kan enkelt tas ut og vaskes.

Boots.
"Adventure starts with a single step. Walk away from the ordinary with motorcycle boots, shoes and footwear crafted for true originals."

Alle kjøresko vi har i butikken er CE-godkjent. 

Ta en titt å sjekk ut sortemente vi har tilgjengelig! 


TIL NETTBUTIKK

Hansker

Vi har hansker fra forskjellige leverandører og ikke bare Harley-Davidson. 

Alle kjøre hanskene vi har er CE-godkjente. 

I mange (stort sett alle) hansker blir det brukt geiteskinn. Det er fordi det er mykt, smidig og relativt slitesterkt. Det er tynnere enn okse- og svinelær, og passer godt til hansker som skal gi god bevegelighet og finger følelse. 

Skinn eller tekstil? Det er noe du selv bestemmer! Vi har mange varianter av begge.

Sjekk utvalget HER