Our locations

Harley-Davidson Midt-Norge
Kvenildmyra 3, 7093 Tiller Trondheim
Serial 1 - RUSH / CTY

Serial 1 - RUSH / CTY

Rush/CTY er som RushStep Thru laget på Rush-rammen, men denne har midtstang. Batterikapasiteten er større og dermed muligheten for flere kilometer. Den navmonterte motoren er produsert av tyske Brose, et kvalitetstempel i seg selv. Automatisk gir øker komforten ytterligere. Kraftoverføringen utføres som på Harley-Davidson motorsykler med beltedrift, Gates Carbon belt drive. Batteriet er designet av de samme ingeniørene som jobbet med Harley-Davidsons LiveWire motorsykkel. Batteriet og motor er plassert lavest mulig for massesentralisering og dermed lavt tyngdepunkt. (Batteristørrelse: 706 Wh). Rammen har en liten lomme med plass til en Abus lås som kan ha samme nøkkel som resten av sykkelen.

Som bremsekraft snakker vi hydrauliske bremser med store bremseskiver på 203 mm og firestemplet kalipper foran og tostemplet bak. Både fram- og baklykter er integrert i sykkelen.

Serial1 har brukt Harley-Davidson sin mangeårige erfaring fra rammebygging til å lage rammer som er stive, gir god kjøreergonomi og samtidig er lette. Rush utgaven er utstyrt med skjermer foran og bak i tillegg til bagasjebrett foran og bak. 

Ta kontakt for å avtale prøvekjøring.


BESTILL PRØVETIME

Required
Required
Required
Required
Required
Required
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.