Serial 1 - RUSH CITY Step Thru

Serial 1 - RUSH CITY Step Thru

Rush Step Thru er som navnet indikerer laget på Rush-rammen og har lavt innsteg. Den navmonterte motoren er produsert av tyske Brose, et kvalitetstempel i seg selv. Automatisk gir øker komforten ytterligere. Kraftoverføringen utføres som på Harley-Davidson motorsykler med beltedrift, Gates Carbon belt drive. Batteriet er designet av de samme ingeniørene som jobbet med Harley-Davidsons LiveWire motorsykkel. Batteriet og motor er plassert lavest mulig for massesentralisering og dermed lavt tyngdepunkt. (Batteristørrelse: 529 Wh). Rammen har en liten lomme med plass til en Abus lås som kan ha samme nøkkel som resten av sykkelen.

Som bremsekraft snakker vi hydrauliske bremser med store bremseskiver på 203 mm og firestemplet kalipper foran og tostemplet bak. Både fram- og baklykter er integrert i sykkelen.

Serial1 har brukt Harley-Davidson sin mangeårige erfaring fra rammebygging til å lage rammer som er stive, gir god kjøreergonomi og samtidig er lette. Rush utgaven er utstyrt med skjermer foran og bak i tillegg til bagasjebrett foran og bak.

Ta kontakt for å avtale prøvekjøring.

BESTILL PRØVEKJØRING

Påkrevet
Påkrevet
Påkrevet
Påkrevet
Påkrevet
Påkrevet
Dette området er beskyttet av reCAPTCHA, og Google Policy for prisflyttet og Terms for tjenesten gjelder.