Our locations

Harley-Davidson Midt-Norge
Kvenildmyra 3, 7093 Tiller Trondheim
nyheter

Vi har nå blitt forhandler av produktene fra Fleinsopp!

Dette er et norsk merke med inspirasjon fra vikingetiden. Designet av bikere for bikere. 

Fleinsopp was established with a goal to make high quality products for bikers at reasonable prices. The name fleinsopp comes from the magic psychedelic mushroom Liberty cap, which the Vikings used as an afrodisiac. The name is in this reference ment with a humorous sence, and is in no way ment as a promotion for drug use.

Kom innom og ta en titt!

FLEINSOPP MJOLLNIR JAKKE GRÅNorsk designet bestselger fra Fleinsopp! Materialet på magen er tynnere enn i hette og på armene, slik at det skal være komfortabelt å ha vest utenpå. Modellen er unisex.

Pris: 1790,-


FLEINSOPP MJOLLNIR JAKKE BRUNBestselger fra Fleinsopp! Materialet på magen er tynnere enn i hette og på armene, slik at det skal være komfortabelt å ha vest utenpå. Modellen er unisex.

Pris: 1790,-


FLEINSOPP URDR JAKKE DAME
Fleinsopp Urdr er en vindtett jakke for dame. På innsiden har du en liten lomme for oppbevaring av bankkort eller for eksempel leppestift. Jakken er utstyrt med Runer i sort refleks som gjør deg synlig uten at dette går på bekostning av utseende.

Pris: 1790,-FLEINSOPP FENRIR JAKKE SORTVindtett og slitesterk jakke fra Fleinsopp i et mykt materiale på kroppen, slik at det komfortabelt og enkelt å bruke vest utenpå jakken. Høy krage som holder deg varm og vannavvisende lommer på innsiden av armen som gjør det ypperlig å oppbevare telefon, kort eller nøkler. Viking-runene er i sort refleks, slik at du synes godt i mørket uten at dette går på bekostning av utseende. Jakken leveres i en smart oppbevaringsbag som er vannavvisende.

Pris: 1790,-