Ladies of Harley - Trondheim

Er du kvinne og elsker å kjøre Harley

Du kjører Harley® og er medlem i H.O.G. og ønsker å komme i kontakt med likesinnede, meld deg inn i Ladies of Harley Trondheim. LOH er en undergruppe innen H.O.G. og åpen for jenter i alle aldere, enten du kjører Harley-Davidson selv, eller er assosiert medlem.

Harley Owners Group i Trondheim er ett av ni norske H.O.G. Chapter og ble etablert i 1993, som det femte chapteret i Norge, derav navnet "Chapter 5 Trondheim". H.O.G. Chapter 5 Trondheim har en omfattende aktivitetskalender med bl.a. felleskjøringer, medlemsmøter, temakvelder, medlemsfester, Ladies of Harley og H.O.G.-treff.

Ladies of Harley Trondheim

Chapter 5 Trondheim har flere Ladies of Harley Officers. Disse har som oppgave å oppmuntre kvinnelige medlemmer til aktivt å delta i de ulike Chapteraktivitetene samt legge til rette for spesielle aktiviteter for de kvinnelige medlemmene av vårt Chapter. Jentene deltar som alle andre medlemmer på våre turer og arrangementer, men har mange andre aktiviteter i tillegg. Det er ingen ekstra medlemskontingent for å delta, men du må være registrert som LOH. Dette gjøres normalt ved innmelding i H.O.G. internasjonalt, men dersom du ikke allerede er registrert, ta kontakt med membership officer.

b2ap3_large_unnamed.png

Aktiviteter

LOH pleier å ha en dagstur/kjøretur i juni for alle LOH-medlemmer. Påsittere kan da velge å kjøre etter i en bil. I 2020 gikk denne turen til Stokksund/Kuringen bryggehotell som dagstur. Og vi pleier å ha en helgetur på høst/vinter uten sykkel. 

I sommerhalvåret, mellom 1. Mai og 1. Oktober, kjører chapteret ukentlige torsdagsturer med avgang fra vår Dealer (H-D Midt-Norges lokaler Kvennildmyra 3 8) kl 18, hvis ikke annet er angitt. Opplegget er veldig sosialt og du spisser dine kjøreferdigheter for hver gang. Vi oppfordrer alle nye og gamle medlemmer til å delta. Sjekk også aktivitetskalenderen for egne LOH-aktiviteter.

H.O.G.®.-stevner og -arrangementer                             

H.O.G.®-sammenkomster kjører hele spekteret, fra små møter blant venner til aktiviteter i lokalavdelingen, til enorme stevner som tiltrekker medlemmer fra hele verden. Det de alle har til felles er medlemmer som deler en lidenskap for kjøring og eventyrlige opplevelser.
Sjekk ut arrangementer her

H.O.G.® magasinet

Etter at H.O.G.®-magasinet begynte å komme ut i 2009 har det vist seg til å være en av de mest populære fordelene med H.O.G.®-medlemskapet. Nå kan du lese artiklene fra hvert eneste nummer helt siden starten til 2018.
Link til magasiner

Kontaktinformasjon

Marit Melbye
L.O.H. Officer
Epost: melbyemarit@gmail.com

LOH.JPG