Our locations

nyheter

Mandag 22. februar 2021 lanseres Harley-Davidson® Pan America™

Mandag 22. februar 2021 lanseres Harley-Davidson® Pan America™

I 2021 lanserer vi vår første Adventure Touring-sykkel. Harley-Davidson® Pan America™ omdefinerer ADV, med et nytt drivverk og alt som skal til for å hjelpe deg med å finne friheten på dine egne betingelser – i nytt terreng.

Harley-Davidson® byr på en forhåndstitt på den helt nye Adventure Touring-motorsykkelen Pan America™ 1250 under den virtuelle lanseringen.

Den 22. februar 2021 inviteres det til den offisielle lanseringen, hvor motorsykkelens fullstendige spesifikasjoner vil vises i et eget digitalt arrangement. Pan America™ er vårt tohjuls multiverktøy, som er bygget for å vare, designet for å utforske og konstruert for opplevelser. Finn friheten i nye landskap i 2021.

Eventyrer Jason Momoa deler lidenskapen sin.
Den amerikanske skuespilleren, produsenten og motorsykkelentusiasten Jason Momoa spiller en viktig rolle på arrangementet 22. februar. Momoa er alltid på jakt etter nye eventyr, og vil dele sine tanker om hvordan Harley-Davidsons nye motorsykkelmodell Pan America har styrket hans lidenskapen for Harley-Davidson og skapt nye muligheter for å utforske verden utenfor asfalterte veier.

– Harley-Davidson skaper nye eventyrmuligheter med flotte mennesker og forbløffende steder, og har gitt meg ny inspirasjon, som vist i United We Will Ride-serien. Jeg har gledet meg til samarbeidet med Harley-Davidson og til å få se og kjøre motorsykkelen Pan America 1250. Dette perfekte kjøretøyet kombinerer villmarksinteressen min med det ukjente – og Harley-Davidson. Folk kommer til å elske denne motorsykkelen fra Harley-Davidson, forteller Momoa.

Registrer deg og se vårt eksklusive lanseringsarrangement i februar 2021, når vi søker opplevelser på våre egne premisser med Harley-Davidson® Pan America™ Adventure Touring-sykkelen. Registrer deg nå for å holde deg oppdatert om lanseringen og få jevnlige meldinger med e-post om Pan-America™.

[ Registrer deg her ]
#hdmidtnorge #bigtwinmidtnorge #norway #midtnorge #trondheim #harley #harleydavidson #harleydavidsonaddicts #panam #panamerica